ASGRO & van der Voort.

De snelle groei heeft ertoe geleid dat deze totaalaanbieder van asbestverwijderingsdiensten een nieuw kantoorpand gaat betrekken distributie Centrum.

Het distributiecentrum is circa 2.000 m2 groot en de kantoren, verdeeld over 3 verdiepingen, 800 m2.

“Wij verhuizen naar een centraal gelegen pand in Vianen. Wij willen een kantoor met karakter dat past in onze sector. We hebben functionele open werkplekken nodig, maar een open kantoorruimte willen we absoluut niet.” 

Mensen bij asbestverwijderingsdiensten zijn over het algemeen praktische, nuchtere mensen, dus het idee was om een ​​solide, sterk en duurzaam pand. Dit uit zich in betonvloeren, hergebruikte materialen, stenen werkbladen en staal structuren.

Elke afdeling heeft een eigen ruimte, maar zowel horizontaal als verticaal blijft het visuele contact behouden. Het open karakter stimuleert een goede interne communicatie.

Het verbindingselement in de open trap is een afbeelding van een mineraal op microscopische schaal. De opvallende lampen in op de vide en in de kantine staan ​​gerecyclede producten. De houtafwerking van de balies en deuren is hergebruikt eikenhout.